top of page

Bröllop 2022 & 2023

Uppdaterat: 5 sep. 2022

Hej!


Nu är det faktiskt dags att börja prata bröllop 2023 också. Sist jag skrev så hade jag 9 bröllop bokade 2022, nu är siffran uppe i 14 stycken. Och nu börjar datumen ta slut. Jag har enstaka lördagar lediga närmare bestämt : midsommarhelgen, 30 juli och sista helgen i augusti. Jag hade tänkt vara ledíg de helgerna men är det så att du ska gifta dig då och inte har bokat fotograf - skicka en förfrågan och berätta hur ditt bröllop ska se ut så är jag inte helt omöjligt. Jag drömmer till exempel fortfarande om ett Gotlands-bröllop (alla giftassugna på Gotland boka mig!) men även ett stadsbröllop är lockande. Kanske i Göteborgs stadskärn? Eller en strand i Skåne någonstans. Ja ni ser, jag är inte omöjlig trots att jag anser mig fullbokad. ;)


Men det finns många härliga lördagar att gifta sig på under hela hösten! Mina all times favoritbröllop är september- och oktoberbröllop!


Det som däremot är dags att prata om är bröllopssäsongen 2023. Det är nämligen så att jag redan har bokade bröllop nästa år - och jag har flera förfrågningar som ligger på lut. Så vänta inte för länge! :)

61 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page