top of page

Bröllopsåret 2022

Uppdaterat: 5 sep. 2022

Ett år sedan jag tänkte börja blogga, men bättre sent än aldrig! Det kommer nog börja lite stapplande, men jag hoppas att jag kan få till rutin på detta också.


Jag tänkte börja med att säga tack! Ni är så många som skickar förfrågningar kring era bröllop nu. Alla bröllopsförfrågningar blir inte av. Antingen är jag för dyr, eller bokad. Ibland är vi inte en match. Men just nu har jag 9 bokade bröllop mellan maj-augusti 2022, och jag brukar stanna runt 9-10 bröllop. Men efter två års pandemi så är jag extra bröllopssugen så 2-3 till under sommaren hoppas jag på! Och såklart mer än gärna bröllop i mars-april och september-december också. Herregud bröllop utanför sommaren är helt otroligt magiskt.Men det sagt, i skrivande stund (12 januari) så är följande datum bokade.


7 maj

28 maj

4 juni

18 juni

2 juli

16 juli

23 juli

6 augusti

20 augusti


Vart fotograferar jag då bröllop? Många av mina bröllop är i Småland - framför allt Jönköping (Nässjö, Eksjö, Vaggeryd etc.) och Vimmerby-området. Men jag fotograferar bröllop över hela Sverige - framför allt mellersta och södra Sverige. Stockholm? JA! Skåne? JA! Kalmar? JA! Halmstad? JA! Göteborg? JA! Köpenhamn? JA! Gotland? JA JA JA!


Ni ser ju! Jag reser mer än gärna för kärleken. Jag drömmer extra mycket om ett bröllop på Gotland, och det sägs ju att man ska outa sina drömmar för att få de att slå in. Så universum - bring me ett gotlandsbröllop! Som bröllopsfotograf är jag extra pepp på bohemiska bröllop med fina detaljer och mycket känslor.


Hur gör du då för att boka? Klicka dig in på bröllop - eller kontakt här ovan i menyn - och skicka in din förfrågan. Den är inte bindande och därefter kan vi prata vidare - antingen via mejl, sociala medier eller telefon/videomöte.


Jag ser så mycket fram emot årets bröllopssäsong! Platser som jag ska besöka är bland annat IKHP-stugan i Huskvarna (världens utsikt!), lada i Sevedstorp utanför Vimmerby, Omberg med porträttfotograferingvid Alvastra klosterruin, Åmunds frukt- och vingård i Kalmar, en lantlig gård i Mullsj.ö, Ullinge hotell i Eksjö med mera. Så pepp! Det som saknas är ett bröllop på en strand (Skåne, eller västkusten kanske?), ett bröllop i Stockholm kanske (stadsbröllop?!) och ett gotlandsbröllop. Om man får drömma. Men det finns säkert. många fler drömdestinationer i Sverige som jag inte ens tänkt på.


34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page