top of page

Champagnetorn bröllop


champagnetorn bröllop, fotograf jönköping, bröllopsfotograf, brud dricker champagne

Champagnetorn på bröllop är så spektakulärt!

champagnetorn bröllop, fotograf jönköping, bröllopsfotograf, brud dricker champagne

Jag är ingen expert på att bygga själva tornet, men här kommer några tips!

  1. Använd ett budgetalternativ. Det behöver inte vara champagne, det räcker gott och väl med ett gott budgetbubbel! Även om det mesta ska hamna i glasen så rinner en del över också. Och då är det bättre att spara på champagnen till senare.

  2. Det måste vara exakt likadana coupeglas - med bredare yta upptill. Detta för att det ska vara enkelt att stapla.

  3. Det behöver inte finnas glas till alla gäster i champagnetornet - gör ett lite mindre för synens skull och servera till resten av gästerna vid sidan om.

  4. Ställ champagnetornet där det ska stå sen - det går inte att flytta när du väl byggt det (eller ja, på egen risk i alla fall!)

  5. Se till att underlägget tål spill. Inget fint träbord med andra ord, men kanske en snygg bricka i spegelglas? För spill det kommer det att bli!

  6. Ha tillräckligt med flaskor redo bredvid. Det går åt mer än vad man tror!

  7. Och till sist; ha kul när du gör det! Meningen är att det ska bli roliga, annorlunda och härliga bilder!Jag heter Felicia, och jag är bröllopsfotograf i Sverige. Jag fotograferar bröllop i Jönköping, Linköping, Stockholm, Göteborg, Skåne, Örebro, Uppsala - ja runt omkring hela Sverige. Jag är en dokumentär bröllopsfotograf med fokus på er och era nära och kära. Mina ledord är dokumentär storytelling och känslorna i fokus. Jag har min bas som bröllopsfotograf i Småland, men jag åker dit kärleken finns!


champagnetorn bröllop, fotograf jönköping, bröllopsfotograf, brud dricker champagne. brudpar kysser varandra, fotograf skåne

Bröllopsfotograf Stockholm, bröllopsfotograf Jönköping, bröllopsfotograf Vimmerby, bröllopsfotograf Kalmar, bröllopsfotograf Linköping.


Är ni sugna på att ha champagnetorn på ert bröllop nu?! Kör!

champagnetorn bröllop, fotograf jönköping, bröllopsfotograf, brud dricker champagne


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page