top of page

Dokumentär bröllopsfotograf

Uppdaterat: 5 sep. 2022


Toalettkön utanför Grebo Kyrka i Åtvidaberg. Toaletten extraknäckte också som omklädningsrum för långväga gäster!


På flera ställen på min hemsida så ser ni att jag beskriver mig själv som en "dokumentär bröllopsfotograf". Men vad betyder det egentligen?


Jo, jag älskar att dokumentära er bröllopsdag som den är. Dagen är självklart superhärlig, vacker och fin på alla sätt och vis (vilket också syns i bilderna) men dagen är också fylld av skratt, vänskapsrelationer och tokigheter. Och allt däremellan. Det ser jag till att fånga på bild. Blir alla vackra på bild jämt? Nej. Är det kul att även få knasiga situationer på bild? Ja! Här nedan kommer ett litet exempel på vad jag menar med att fotografera dokumentärt under en bröllopsdag. Samtliga bilder är från Johanna & Oscars bröllop där vigseln var i Grebo Kyrka i Åtvidaberg och festen på Storgården i Rimforsa.
Små som stora händelser och känslor. Detaljer, tårar, fix. Allting fastnar på bild!Bröllopsfotograf Linköping.

21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page