top of page

Olais Lada Linköping

I alla mina större bröllopspaket ingår en provfotografering/parfotografering/preweddingfotografering - kärt barn har många namn. Vi träffas alltså inom en timme från Vimmerby ungefär och har en fotografering för att vi ska få träffas, och ni ska få testa på att stå framför kameran. Bilderna kan sedan användas till inbjudningskort, vigselprogram, sociala medier - ja vad som önskas helt enkelt.


olais lada, par pussas framför en röd lada där bröllop firas
Olais lada

I april träffade jag Anna & Simon som i augusti ska gifta sig vid bröllopslokalen Olais Lada i Linköping, Vikingstad. Vi passade på att ses vid Olais lada och fotografera lite parbilder. Det var sjukt kallt, vi frös rejält. Men hur fina blev inte bilderna?Det ska bli så kul att få se hur Olais lada ser ut i sommarskrud, och hur Anna & Simons bröllop i augusti kommer att bli. Oavsett vad, så är bröllop i lada eller loge alltid en bra idé. Det skapar rustika och bohemiska bröllop med mycket känsla!


olais lada, par som kramas framför lada i linköping

Letar du bröllopsfotograf i Linköping? Jag heter Felicia, och är en dokumentär bröllopsfotograf med fokus på det ärliga, nära och äkta. Inga stela poser utan glädje, skratt och känslor! Läs mer här!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page