top of page

Parfotografering inför ditt bröllop

Uppdaterat: 12 sep. 2023

Du har säkert läst här på min hemsida att det ingår en parfotografering/provfotografering inför bröllopet i de större paketen. Men vad innebär egentligen det? Det ska jag reda ut!


Det börjar med att allting kring bröllopsbokningen är betald och bokat. Då börjar vi fnula på ett datum där vi kan träffas och prata bröllop samt att ni får testa på att stå framför kameran. Parfotograferingen sker inom 30 minuter från Vimmerby på vardagar, om vi inte kommer överens om något annat.

parfotografering, par som kramas i solnedgång

Vad är fördelarna med en parfotografering?

  • Vi får träffas och lära känna varandra innan bröllopet

  • Ni får en chans att testa att stå framför kameran. De allra flesta människorna tycker att det är lite läskigt innan och om ni får vara med om det innan bröllopet så är det ett stort plus.

  • Ni märker hur jag jobbar - att en stor prio för mig är att få er avslappnade och naturliga.

  • Ni får en stund för er själva. Som en liten dejt!

  • Ni får ett helt gäng med bilder att göra vad ni vill med! Sprida på Instagram, använda som profilbild på Facebook, skicka iväg Save the Date-kort, använda i vigselprogrammet etc. Det brukar vara mycket uppskattande!

parfotograf, tändsticksområdet jönköping, par solar, fotograf jönköping

Om vi inte får till en parfotografering då?


Ja ibland går det inte att få till. Ni kanske har fullt upp med annat i livet, känner att det är svårt att kunna åka hit om ni är bosatta någon annanstans osv. Men då bjuder jag istället på en förstoring i 50 x 70 som plåster på såren!
42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page