top of page
Milton_familj_webb-25.jpg
feliciasarafoto.png

FAMILJ & nyfödda 

Vill du fånga kärlekskaoset på bild?

Då har du kommit rätt!

familjefotografkalmar.jpg

Frys ögonblicket

Familjefotograf
i Småland & Östergötland

Jag vill fånga närheten mellan er, jag vill fånga den oändliga kärleken och frysa ögonblicket om så bara för en timme. För mig är det viktigt med familjebilderna, även om vi också tar enskilda bilder på barnen. Men det är just bilderna på er allihopa som i framtiden kommer vara värt precis allt. Kärlekskaoset och det som var ni.

Familjefotograferingar sker i Jönköping eller Vimmerby eller där i krokarna,  men ibland är jag även på andra platser. Vi är vanligtvis utomhus året runt, speciellt med barn som går. Detta är  för att det blir naturligare bilder, och de små benen får leka av sig. Men på senare tid har även lifestylefotograferingar dykt upp som en stor favorit hos mig. Då hänger jag helt enkelt på er som familj och fotograferar naturliga händelser i vardagen.

 

 Vad kan ni förvänta er under en porträttfotografering utomhus? Vi tar en promenad och ni kommer att få upptäcka världen tillsammans med barnen.Jag kommer att ge er  vissa instruktioner om vart ni ska stå och vart ni ska sitta. Sedan utifrån de valda platserna så hittar vi på bus och lek, och ibland även lite mysigare uppdrag där ni kommer få uppgifter som till exempel att berätta för era barn varför ni älskar dem. Det är viktigt att våga vara närvarande med era barn under fotograferingen. Ta till vara på chansen att ha kvalitetstid tillsammans! Undvik mutorna och skäll inte på barnen. Detta skapar i sin tur fantastiska bilder! Kolla bara! 

Familjefotograf i Jönköping, Familjefotograf Vimmerby, Familjefotograf Eksjö, Familjefotograf Linköping, Familjefotograf Nässjö. Nyföddfotograf Jönköping, nyföddfotograf Vimmerby, nyföddfotograf Eksjö, nyföddfotograf Linköping-

feliciasarafoto_webb-42.jpg
familjefotografjönköping.jpg

LEKFULLT. MJUKT.

NÄRA.

INTIMT. AUTENTISKT.

ÄRLIGT. 

Det är mina ledord. Jag vill få fram ärliga bilder av er som familj och det skapar vi genom lek, bus och gos. Visst är det så att era barn har lite svårt att sitta stilla? Mina med. De gillar att springa runt, skapa kaos och härja loss. Men de gillar också att kramas och gosa. I alla fall ett tag till. För jag gissar att även min lilla kaospatrull kommer att växa upp, ha illaluktande strumpor, gå på fest i smyg, äta rostmackor och dricka oboy i absurdum och smälla i dörrar. 

Men nu är de små. Och alldeles underbara.

 

Alla familjer har olika förutsättningar och ser ut på olika sätt och hos mig är alla välkomna.  

Felicia Lundberg 

familjefotograf i Vimmerby & Jönköping med omnejd

familjefotograf_ jönköping.jpg
familjefotografjönköping.jpg

Din investering

Det går inte att sätta ett pris på hur värdefulla dessa bilder blir, både nu och i framtiden. Tänk när barnen tittar på bilderna femtio år från nu? Bilder är en tidskapsel och så otroligt värdefulla på så många sätt. Dessutom blir fotograferingen en fin stund för dig och för dina barn. Forskning från psykologen David Krauss visar att barns självkänsla ökar om det finns bilder på dem och familjen tillsammans hemma. Tänk vad fint om en stund med mig som familjefotograf kan öka barnens välmående! 

För mer information och fullständig prislista, tryck på knappen nedan! 

barnfotografvimmerby_feliciasarafoto.jpg

Vill du skapa minnen för livet?
Skicka en förfrågan nedan!

feliciasaramedia@gmail.com

0703685721

Småland/Östergötland med omnejd

Hur hittade du hit?

Tack för ditt meddelande!

bottom of page