top of page
företag_gruppfoto.jpg

Företagsfoto med varma känslor

och härliga skratt?

feliciasarafoto.png

Företagsfotograf i Jönköping, Linköping, Vimmerby, Västervik, Kalmar, Nässjö, Eksjö, Borås, Växjö, Norrköping med mera men jobbar i hela Sverige! Jag utgår dock från Vimmerby eller Jönköping.

FÖRETAGSFOTOGRAF I ÖSTERGÖTLAND OCH SMÅLAND 

Felicia Lundberg
feliciasaramedia@gmail.com
0703685721
företagsfotograf.jpg
hudvårdskompaniet.jpg

"Vi vill varmt rekommendera Felicia för att få fram känslan i bild som vi vill förmedla ut till våra kunder. Fotona blir levande precis som vi vill ha dem." 

Brandingphotography.jpg
 • Medarbetarporträtt

 • Omgivningsbilder

 • In action-bilder

 • Drönarbilder

 • Detaljbilder

 • Naturliga produktbilder

 • Branding photoshoot för dig som är ensam i ditt företag

Jag fotograferar naturliga, varma och genuina bilder. Jag fokuserar på er verksamhet, och skapar bilder för er att dela på sociala medier, använda i broschyrer och publicera på hemsidan. 

Vill ni bolla ideér, boka en fotografering, ställa några frågor

- skicka ett mejl! 

VAD KAN JAG HJÄLPA ER MED?

Vad kan du använda bilderna till?

Att nå ut till potentiella kunder på sociala medier är något som blir allt viktigare. Ett aktivt Instagramkonto och en uppdaterad hemsida är A och O när det gäller företagare. Och för att lyckas med det så behövs det bilder. Vilka typer av bilder behövs och vad ska vi använda de till?

 1.  Vi litar på företagare vi gillar - se till att synas! Visa ansiktena på dig och din personal. Hellre personporträtt in action än klassiska studio-porträttbilder, även om det kan vara bra att ha i vissa sammanhang också.

 2. Ge dina följare mervärde - Sälj inte bara. Ge tips! Är du massör? Tipsa dina följare om en övning som hjälper mot stillasittande arbete. Dina följare får ett mervärde, det vill säga får ut någonting av att följa dig. 

 3. Visa upp dina produkter, ditt företag och vad ni gör - Omgivningsbilder, detaljbilder och produkter! De bilderna behövs både på hemsida och sociala medier. 

 4. Var aktiv - det kanske viktigaste när det gäller företag. Och för att vara aktiv behövs många bilder! 

blomsterträdgårdennyshult.jpg

"Jag har alltid varit supernöjd. Otroliga bilder & service. Rekommenderar starkt! Vi kommer fortsätta ta hjälp av Felicia när vi ska ha bilder till företaget."

Vill du ha en personlig offert?

feliciasaramedia@gmail.com

0703685721

Småland / Östergötland

 • Facebook
 • Instagram
Hur hittade du hit?

Tack för ditt meddelande!

bottom of page