top of page

Balingsholms Herrgård, Huddinge - bröllopsfotograf Stockholm

Uppdaterat: 11 sep. 2023

Förra helgen fotograferade jag Viggos och Klaras bröllop på Balingsholms herrgård i Huddinge, med vigsel i Bromma kyrka. Vilket otroligt bröllop!

bröllop bromma kyrka

Som bröllopsfotograf älskar jag att fånga det dokumentära. Vad som händer i stunden. Fånga de där naturliga ögonblicken på bild. Klicka dig igenom bildspelet nedan för att se lite bilder från dagen.

Balingsholms herrgård var en mysig location, trevlig personal och ett trevligt område. Samtliga porträttbilder tog vi på området, så det finns gott om fina platser!


balingsholms herrgård bröllop

Jag heter Felicia och jag driver Felicia Sara Foto. Jag är en bröllopsfotograf som reser runt hela Sverige (men gärna utanför Sveriges gränser också!) och fotografer er bröllopsdag. Jag brinner för bröllop, att fånga det äkta och genuina med era dagar. Fotografera de stora ögonblicken och de små ögonblicken. Vackra porträtt, och asgarv under brorsans roliga tal. Jag är bland annat bröllopsfotograf i Stockholm och jag ser fram emot att få höra från dig!


72 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page