top of page

Bröllop Asa Herrgård, Lammhult - fotograf Växjö

Uppdaterat: 11 sep. 2023

I augusti 2022 styrde jag bilen mot Lammhult, utanför Växjö för ett bröllop på fantastiska Asa Herrgård! Amanda och Oliver bor i Köpenhamn sen ett tag tillbaka, men valde att samla släkt och vänner för helgen i denna fantastiska bröllopslokal i Småland : Asa Herrgård ( https://www.asaherrgard.se/) . Amanda och Oliver valde att fotografera porträtten några dagar tidigare i en studio hos en fotograf i Växjö, och bokade mig för att dokumentera hela bröllopsdagen fram till midnatt på plats. Asa herrgård är en fantastisk bröllopslokal, jag kan varmt rekommendera lokalen för er som ska gifta er 2024 (gissar att de är fullbokade 2023 redan).


utomhusvigsel asa herrgård

Amanda och Oliver valde att ha en utomhusvigsel på Asa Herrgård, och solen gassade rejält. En av sommarens varmaste dagar! Svetten rann på alla, men också glädjetårarna.


utomhusvigsel asa herrgård

Eftersom Amanda och Oliver redan hade fotograferat sina porträtt hos en bröllopsfotograf i Växjö med fotostudio, ville de inte avsätta någon tid alls för porträtt under själva bröllopsdagen. De ville fokusera på nära och kära! Och det är så inspirerande tycker jag! Här och där smet jag till mig ett litet porträtt, men den enda gången vi gick iväg under dagen var under golden hour. Då fick jag 2 minuter (ja, två (!!!!) minuter!) åt porträtt, vilket blev ungefär tre bilder.


bröllop på asa herrgård, brudpar i golden hour, fotograf växjö

bröllop på asa herrgård, brudpar i golden hour, fotograf växjö

Något som jag uppskattade mycket med deras bröllop, samt bröllopslokalen Asa herrgård i Lammhult, var att de hade ett fantastiskt dansgolv!


dansgolv på bröllop, fest, asa herrgård, fotograf växjö

Vill du se hela galleriet från deras bröllopsdag så rekommenderar jag att du kikar in här - AMANDA OCH OLIVER ASA HERRGÅRD


glada gäster på bröllop på asa herrgård, fotograf växjö


Bröllopsfotograf, bröllopsfotograf Småland, bröllopsfotograf Asa Herrgård, bröllop, bröllop Vöxjö, bröllopsfotograf Växjö, fotograf Växjö, fotograf Jönköping, bröllopsfotograf Jönköping, fotograf Linköping, bröllopsfotograf Kalmar, fotograf Vimmerby, fotograf Västervik, bröllopsfotograf Västervik.

89 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page