top of page

Bröllop på Gränsö slott, Västervik

Uppdaterat: 11 sep.

Västerviks finaste bröllopslokal - Gränsö slott! Det är inte svårt att vara bröllopsfotograf i Västervik med omnejd när man har ett fint slott att fota bröllop på!


Förra sommaren gifte sig Klaudia och Erik på Gränsö slott, precis vid vattnet. Vi tog även alla porträtt runt omkring Gränsö slott och smög för att inte råka träffa på några gäster.


gränsö slott

Gränsö slott ligger direkt vid havet i Västervik och har en fantastisk restaurang och ett underbart spa. Vill man inte ta alla sina porträtt med gångavstånd från slottet, har jag flera pärlor till platser på lager om man tar bilen en liten svängom på Gränsö. Västervik är verkligen en underbar plats för bröllop, och jag tycker absolut att ni ska fundera på Gränsö slott om ni planerar bröllop i Småland och önskar ett paket med bröllopskoordinator, mat, dukning - ja hela rubbet!


vigsel på gränsö slott

Önskar ni se samtliga bilder jag levererade från det här bröllopet klicka på länken! https://feliciasarafoto.pixieset.com/klaudiaanderik/


bröllop på gränsö slott

För ytterligare ett bröllop fotograferat på Gränsö se https://feliciasarafoto.pixieset.com/elinandoskar-1/


Vem är jag?

Jag heter Felicia Lundberg och jag arbetar som bröllopsfotograf i Västervik, Vimmerby, Jönköping, Småland, men jag fotograferar runt om hela Sverige. Önskar du naturliga, dokumentära och härliga bilder? Då tror jag minsann att du har hittat rätt fotograf! :) Mer info kring mig som bröllopsfotograf hittar du under kategorin bröllop. Och jag finns bara ett klick bort på Instagram eller via mejl om du har frågor kring ditt kommande bröllop på Gränsö slott, vill bolla ideér, boka mig som fotograf eller kolla tillgänglighet. Jag hoppas vi hörs!


bröllopsfotograf Västervik, bröllopsfotograf Gränsö slott, bröllopsfotograf Småland, fotograf Västervik

108 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page