top of page

Bröllop på Sofiero Slott

Den 25 maj styrde jag bilen ner mot Skåne och Helsingborg. Något av det mest fantastiska som bröllopsfotograf är att få åka land och rike runt och se de mest magiska platserna och träffa de mest fantastiska brudparen. Som bröllopsfotograf i Sverige så reser jag dit kärleken är. Denna gången blev det bröllop i Helsingborg, närmare bestämt bröllop på Sofiero Slott!


ett brudpar bland rhododendron på sofiero slott
Bröllop på Sofiero Slott

Alva & Simon ville gifta sig bland blommande rhodedendron på Sofiero Slott i Helsingborg och det gjorde de med råge! Blommorna blommade, solen sken och trots att det bara var maj månad var temperaturen uppemot 25 grader varmt. Svettigt och underbart!


blommande rhododendron på Sofiero Slott
Sofiero Slott i maj

Alva & Simon valde att ha en utomhusvigsel på Sofiero Slott. Då får man även tillgång till att ta porträtt i parken utan extra kostnad. Annars får man betala en liten slant (750 kr).

Men det kan det absolut vara värt! För det är helt magiska miljöer!


Vigsel på sofiero slott i helsingborg
Bröllop på Sofiero Slott

Sofiero Slottspark är en lummig park med många fina fotoställen. Man får räkna med att få lite uppmärksamhet när man går runt i parken som brudpar dock. ;) Många som vill gatulera brudparet!


Det här må vara mitt första bröllop på Sofiero Slott, men inte mitt sista. Hit vill jag igen!


Brud bland rhododendron på Sofiero slott

Brud bland rhododendron på Sofiero slott

Brud bland rhododendron på Sofiero slott

Alvas fantastiska klänning är från Ivory and Grace.


Felicia Sara Foto är en bröllopsfotograf i Småland men som reser land och rike runt för att föreviga era kärlekshistorier. Just när Alva och Simon gifte sig var jag bröllopsfotograf i Helsingborg, en helt fantastisk stad!


brudpar på sofiero slott

Såhär skrev Alva i sin recension: "Att få ner i ord när man är obeskrivligt tacksam…Felicia var fantastisk från start. Det kändes bara som att man hade en till vän på bröllopet. Vi behövde inte fundera på hur vi får till bra bilder eller idéer, för hon är så erfaren och såg vad vi kan göra med det som finns runt om, och bara enkelt guidade oss hur vi kunde göra. Bekvämt, härligt, skrattigt. Sen kom bilderna….helt sjukt vilken talang och sinne för fotografi och att fånga ögonblick. De är magiska. Magiska."


vigsel på sofiero slott. hurrande gäster
Vigsel på Sofiero Slott

Gifter du dig 2025 eller 2026 och önskar bröllopsfotograf i Helsingborg? Läs mer om bröllop här. Jag har redan bokat några datum under 2025, så det gäller att inte vänta för länge.


Ska du ha bröllop på Sofiero Slott? Här kan du läsa mer om deras bröllop! Och har du frågor kring bröllopsfotografering, vigsel, hur jag jobbar som bröllopsfotograf med mera kan du alltid kika in Instagram och skicka ett DM, eller skicka iväg ett mejl!


en brud med sin tärna på sofiero slott
Bruden med sin tärna

Och när vigseln på Sofiero Slott var över, då styrde brudparet och deras gäster bussen mot restaurangen Sillen & Makrillen i centrala Helsingborg för middag och fest! Men mer om det i ett annat inlägg!


Restaurang Sillen och Makrillen
Sillen och Makrillen i Helsingborg

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page