top of page

Gemytligt bröllop på Åmund Vin- och fruktgård i Kalmar, fotograf Kalmar

Stina och Jens, vilket fantastiskt par! De gifte sig på Åmund vin -och fruktgård i Kalmar och vilken fantastisk bröllopslokal det var! Helt magisk! Stina och Jens ville fotografera alla porträtt på den stora trädgården - och kolla vilken fin variation det blev på bilderna trots att vi gick som mest 5 minuter från lokalen. Ibland är det nära det finaste!Åmund vin- och fruktgård i Ljungbyholm utanför Kalmar är en otroligt vacker lokal. Tegel (jag älskar tegel!) men ändå ljus! Och ni vet ju vad vi fotografer tjatar om ljus.. Alldeles i närheten finns gulliga Hossmo Kyrka om du vill gifta dig i kyrkan. Om du hellre har ditt bröllop Åmund vin- och fruktgård så finns det massor med fina platser runt om lokalen.

bröllopspar i Kalmar

Jag är en dokumentär bröllopsfotograf i Kalmar, Jönköping, Linköping, Vimmerby med mera. Jag reser runt hela Sverige för att fotografera kärlekshistorier - världens bästa jobb! Letar du efter en bröllopsfotograf som fångar er som ni är - då är vi en match! Som bröllopsfotograf är jag varm, social och noggrann. Det är viktigt för mig att vi blir vänner genom hela processen, för jag vill att ni ska känna er 100 % bekväma med mig vid er sidan genom er bröllopsdag. Skicka in din förfrågan för att se om jag är tillgänglig ert bröllopsdatum!


bröllopspar i Kalmar

fotograf Kalmar, bröllopsfotograf Kalmar, Kalmar bröllop, bröllop Åmund, bröllop Åmund vin-och fruktgård

65 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page