top of page

Bröllop på Vapenmagasinet i Växjö

Uppdaterat: 11 sep. 2023

I söndags var jag en av utställarna på Vapenmagasinets bröllopsmässa. Vapenmagasinet är en fantastisk bröllopslokal utanför Växjö (i Moheda) och passar perfekt till er som letar efter en bohemisk och rustik lokal. Linnea som är en av de som driver lokalen hade gjort en så himla fin bröllopsdukning som jag passade på att fotografera. Alla trycksaker i bilderna är också gjorda av Linnea.


vapenmagasinet

Såhär såg min lilla station ut. Det var så kul att prata med alla er som planerar bröllop i Växjö med omnejd! Jag trivs så bra med att prata bröllop, det är en så stark passion. Tack för att ni ville bolla bröllopsideer med mig och hoppas vi syns!


fotograf vapenmagasinet

Linnea och Lena som driver Vapenmagasinet är så härliga och drivna! Jordnära och kreativa. Jag kan varmt rekommendera Vapenmagasinet som bröllopslokal.


fotograf vapenmagasinet

Bordsplacering till ert bröllop. Linnea har gjort alla trycksakerna, otroligt fina!


Felicia Sara Foto arbetar som bröllopsfotograf i Växjö - och jag fotograferar mer än gärna ditt bröllop på Vapenmagasinet!


fotograf vapenmagasinet

56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page