top of page

Brudbuketter inspiration!

Brudbuketter är helt magiskt fina och värda att lägga pengar på. Florister är otroliga kreatörer och skapar magiska brudbuketter för dig att bära på din bröllopsdag. Här kommer några inspirationsbilder på brudbuketter!


Brudbukett, mustiga färger. Brud håller brudbukett

Jag som bröllopsfotograf älskar att fånga vackra brudbuketter på bild. Extra mycket älskar jag vilda buketter, gärna med mustiga färger.


Hoppas ni har fått en stor dos inspiration till ert bröllop! Brudbuketter är något värt att lägga pengar på och det kan upphöja hela känslan på ert bröllop. Så snåla inte, utan anlita en florist.

brudbukett, brud, florist, färgglad brudbukett

Jag är Felicia, som driver Felicia Sara Foto, och jag är en bröllopsfotograf som reser land och rike runt för att fånga kärleken på bild. Jag fokuserar på att fånga genuina känslor, det är viktigt för mig att fånga hela dagen på bild så som det är. Gapskratt, tårar, kramar och hurrarop. Och vackra blomsterdekorationer på ert bröllop! Älskar blommor!


brudbukett, brud, florist


Jag utgår Vimmerby, och här kan jag varmt rekommendera Blomsterträdgården i Nyshult och Fiore för era brudbuketter. I Jönköping lyfter jag gärna fram Mimosa blommor, så mysig butik på Torpa! Även Blomstra tillsammans gör fantastiska buketter! För fler tips kika in min Instagram!


bröllopsfotograf Stockholm, bröllopsfotograf Kalmar, bröllopsfotograf Jönköping, bröllopsfotograf Småland, bröllopsfotograf Linköping.

42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page